Deck Stab 3 - rød

295,00DKK
Varer er på lager

Deck Stab 3 af Adrian Vega - rød

 

Adrian Vega har endelig delt Deck Stab 3 med hele den magiske verden. Der kommer med jævne mellemrum et trick på markedet, hvor man godt kan genkende det, men pludselig bliver man mundlam af overraskelse, fordi der sker noget helt uventet. Det er tricket der har potentiale til at blive en klassiker indenfor korttrylleri med denne opgradering.

Du får en tilskuer til at trække et kort, som de også kan signerere. Herefter blander du det ind i spillet, og putter alle kortene tilbage i kortæsken. Nu tager du en kniv frem, hvor du forklarer, at du vil stikke knivn igennem hele spillet, og med et hurtigt ryk, trækker ud kniven hele vejen igennem spillet. Du står nu tilbage med kniven i hånden, hvorpå tilskuerens valgte og signerede kort sidder spidet på. Dette korttrick egner sig til både Close up, Scenetrylleri eller Walk Around

Du modtager naturligvis alt hvad du skal bruge, og tricket er klar til brug. Du får ydermere adgang til en PDF med idéer til udførsel af forskellige varianter af tricket.

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling