PYRO Wallet Adam Wilber

535,00DKK
Varer er på lager

 

PYRO Wallet by Adam Wilber 


Leder du efter en ekstravagant måde at få afleveret dit visitkort på, så led ikke længere, for Adam Wibler har nu gjort det muligt for dig.

Adam har designet denne tegnebog, hvor du kan trække dit visitkort ud fra, samtidig med at det står i flammer – ja! Du læste rigtigt, i samme sekund du trækker dit visitkort ud, bliver det antændt af en elektronisk mekanisme. Ild har altid fascineret publikum, og denne effekt er ingen undtagelse. Publikum vil helt sikkert huske dig og dit visitkort, da de med sikkerhed aldrig har fået overbragt et visitkort på denne måde før. 

Du har hele tiden fuld kontrol over, hvornår visitkortet antændes. Selve antændelses mekanismen fungerer ved brug af et genopladeligt batteri, der oplades via USB stik.

Adam Wiblers har selv udleveret omkring 200 visitkort på en dag, på en opladning, så der burde være nok power til en enkelt aften for de fleste.

Det er meget vigtigt at understrege, at man nøje ser instruktions videoen igennem, inden man går i gang med at bruge pengepungen.

 

VIGTIGT!!

Du skal være fyldt 18 år, for at få lov til at købe og bruge dette trick, da der er tale om brug af brandbare væsker og åben ild.

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling