Deck Stab 3 - Blå

295,00DKK
Varer er på lager

Deck Stab 3 af Adrian Vega - Blå

 

Her er virkelig en ”klassiker” der er taget til nye højder. Adrian Vega som har et C.V. fyldt med flotte resultater – bl.a. underviser han på den prestigefyldte Spanske ”School of Magic” – Har været konsulent på Chris Angles show ”The Supernaturalists” m.m. - Adrian har med tiden udviklet ”Deck Stab” til et sandt mirakel. NU! Har han frigivet ”Deck Stab 3” som ligner et helt mirakel når du udfører det, og har en utrolig stærk virkning på publikum.

Du lader en tilskuer trække et kort, hvorefter de kan signere det – efter at have blandet det tilbage og ind i spillet, putter du kortene tilbage i æsken som også lukkes.

Nu tager du en kniv frem, hvorefter du forklarer, at du nu vil stikke kniven igennem hele spillet og med en bevægelse, trækker du kniven ud mod toppen af æsken, og på kniven sidder tilskuerens signerede kort. Det nye i denne udgave er bl.a. at man ikke behøver at skære/stikke igennem æsken, og derved ødelægge en ny kortæske hver gang man optræder med tricket.

Hvis du optræder ved en fest eller på en restaurant, kan du helt uden problemer bruge en almindelig serviet til at pakke spillet ind i, hvilket virker ligeså stærkt som hvis du havde brugt en kortæske.

Her er et trick der har så stor effekt på publikum, at de med garanti vil tale om det længe efter.

Personligt er jeg ikke i tvivl om, at det skal på mit eget repertoire når jeg skal ud og optræde.

Du modtager naturligvis alt hvad du skal bruge. Du får ydermere adgang til en PDF med idéer til udførsel af forskellige varianter af tricket.

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling