Om Startist

 

Jeg vil starte med at sige dig "TAK" fordi du fandt vej til min trylleshop, og byde dig velkommen indenfor, i den magiske verden af tryllekunst med Startist - Danmarks nyeste webshop, der er dedikeret til, at forsyne dig med de mest fantastiske trylle produkter!

Jeg er stolt af, at kunne kalde mig professionelle tryllekunstner, klovn og grundlægger af Startist. Jeg er bosidende i den fortryllende by Kerteminde, hvor jeg har samlet nogle af de mest forbløffende og imponerende trylletricks, samt udstyr og tilbehør på hylderne.

Hvis du vil finde ud af lidt mere om, hvem jeg Per Jørgensen er, kan det kanbefales at checke mine to hjemmesider ud her:

Hjemmeside for børneunderholdning - https://Lej-en-klovn.dk 

Hjemmeside som tryllekunstner - https://lej-en-tryllekunstner.dk

 

De produkter du vil finde på hylderne hos Startist, bestræber jeg mig på skal henvende sig til kunstnere på alle niveauer, da jeg mener magien skal være tilgængelig for alle.

Uanset om du er nybegynderen, der ønsker at lære de mest spændende tricks, og til den top professionelle tryllekunstner, der ønsker at udvide eller fornye sit repertoire.

Fortæl mig blot hvad du er på udkig efter, uanset om du blot ønsker at forbedre dine færdigheder, imponere dine venner og familie eller dit publikum på scenen. Hvis ikke jeg har hvad du behøver - vil jeg gøre mit bedste, for at skaffe det hjem til dig.

Vores sortiment inkluderer alt fra korttricks og mønt manipulation til tryllestave og effekter til mentalmagien. Og med vores let navigerbare og brugervenlige hjemmeside, kan du nemt finde og bestille dine foretrukne produkter med få klik.

Vi leverer hurtigt og pålideligt til både nær og fjern, så du kan nyde din magiske rejse med det samme!

Så tøv ikke med at udforske mit sortiment, og opleve magien med Startist i dag. Jeg garanterer, at du vil blive forbløffet over, hvad du finder på hylderne

 

 

Med venlig hilsen 

Per Jørgensen