Ultimate Tossed Out Deck by Himitsu Magic

295,00DKK
Varer er på lager

 

Med Ultimate Tossed Out Deck fra Himitsu Magic, får du en forbedret udgave af tricket. Her har du mulighed for at sprede kortene ud og vise, at alle kortene er forskellige, herefter kan du blande kortene, for derefter at kaste kortspillet ud til publikum. Herfra er tricket som du kender det. 

Du har vist at alle kortene er forskellige, sætter gummibånd omkring kortspillet, og kaster det ud til publikum. Der er så f.eks. 4 forskellige tilskuere, der hver især kigger i kortspillet og husker et kort. Du får kortspillet tilbage, og beder dem der har set et kort om at rejse sig op. Du forklarer at de alle skal koncentrere sig om deres kort, og hvis de hører deres kort blive nævnt, skal de omgående sætte sig ned. Med dit magsiske blik, kigger du på hver tilskuer, og nu nævner du hurtigt 4 forskellige kort, og til publikums store overraskelse, sætter alle 4 tilskuer sig ned med det samme. 

Det er et trick jeg varmt kan anbefale til dig, der gerne vil lave et super stærkt mental trick. Desværre er dette geniale trick lidt overset, men det har en super stærk virkning på et publikum. Det kan også laves for én person. 

Du modtager et specialtfremstillet kortspil af mærket "Empire Keeper" standard.

 

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling