Unbelievalope by Jeff Kaylor

435,00DKK
Varer er på lager

 

Unbelievalope fra Jeff Kaylor er en specialfremstillet kuvert, med et stort "vindue" foran, der fylder omkring 2/3 af fronten. Det betyder at tilskuerne kan se hvad der er i kuverten, selvom du står på en scene, men det betyder også at de kan se hvad du laver når du tager din forudsigelse op af kuverten. Tilskuerne kan med andre ord følge med i alt hvad du foretager dig med kuverten. Du er dog alligevel i stand til på en ret snedig måde at få ombyttet det der er i kuverten med f.eks. et signeret kort uden at der på nogen måde er nogen der får mistanke til noget snyd. Kuverten er lavet så genialt, at du oven i købet kan lade en tilskuer holde den under showet, lige indtil du skal bruge den.

Du får adgang til videoforklaring, hvor du lærer forskellige tricks med forudsigelse af kort, forudsigelse hvor publikum f.eks. fortæller hvor din rejse gik hen, hvilken aktivitet du foretog dig, og hvilken dato du rejste på. 

Der er utrolig mange tricks og rutiner hvor du kan bruge Unbelivalope på. Det er et hjælpemiddel hvor du kan ombytte næsten alle slags papirer, bare det kan være i kuverten. En idé kunne være f.eks. at forudsige en forside på en avis.

Du modtager hele 3 stk. Unbeliecalope fra Jeff Kaylor, som er lavet i en høj og solid kvalitet, så du kan bruge dem til mange shows. 

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling