Switch-A-Two

435,00DKK
Varer er på lager

 

Switch-A-Two (Gimmicks and Online Instructions) by Mark Mason

UUUHHH....Switch-A-Two er virkelig et TOP lækkert "Hemmeligt våben" der gør dig i stand til at udføre de vildeste tricks med kort eller pengesedler. Der er virkelig mange muligheder med dette snedige hjælpemiddel, som har taget den magiske verden med storm. 

Du kan foran øjnene på dine tilskuere bytte kort ud med andre. Du viser tilskueren et kort f.eks hjerter 3 som du sætter i brystlommen på din jakke, hvor det er fuldt synligt hele tiden. Så får du tilskueren til at vælge et kort, som de skal holde imellem deres hænder. Nu spørger du tilskueren om de har mærket at du har skiftet deres kort ud med din hjerter 3? - Det vil de naturligvis benægte, og du beder nu tilskueren om at se på sit kort, som nu har på magisk vis har forvandlet sig til dit kort. Du henleder nu opmærksomheden på det kort der sidder i din brystlomme, og helt roligt uden nogen mærkelige bevægelser, rækker du ud efter kortet, tager det op af lommen, vender det om stille og roligt, og afslører at det er tilskuerens kort. 

Du kan også bede om at låne en pengeseddel fra en tilskuer, som du beder om at folde den 2 gange, og så række den til dig. Nu sætter du den op i din brystlomme på din jakke, hvor den er fuldt synligt hele tiden. Du er nu i stand til at fortælle hvilket serie-nummer der står på pengesedlen. Du har skrevet hele serie-nummeret ned på et stykke papir. Du viser nu din hånd tom, og stille og roligt rækker du op efter pengesedlen, der har været fuldt synligt hele tiden. Du rækker pengesedlen til tilskueren og beder ham om at læse nummeret højt, imens du står med din seddel i hånden og viser den til publikum, som kan følge med hele tiden, og konstatere at alle tallene er korrekte. 

Du kan også bruge Switch-A-Two til at bytte "gimmick" kort ud med almindelige kort, hvis tilskuerene ønsker at undersøge dem. 

 

Du modtager et hjælpemiddel som du får nøje instrukser i at anvende. Ydermere får du en masse gode tips og tricks til, hvordan du kan bruge Switch-A-Two. 

Du får vist følgende tricks:

  • Jacks & Jokers. - 2 knægte og 2 jokere som bytter plads, og så forvandles de til de sidst til de 4 esser. 
  • All the same to me - En sjov forudsigelse med "a knockout punch"
  • Signed Transposition - 2 kort bytter plads på magisk vis, og det samme gør tilskuerens underskrift.
  • Chris Payne viser og lærer dig 2 rutiner:
  • Signed Cards Across - En anderledes fremførelse af et klassisk korttrick.
  • Open prediction - En simpen og direkte tilgang til en åben forudsigelse, med en overraskende afslutning.
  • Derek Ostovani viser og lærer dig: Imagination. 4 blanke kort som på magisk vis bliver trykte.

Plus en masse andre tips og forslag til brugen af Switch-A-Two

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling