SHOWCASE (Universal)

550,00DKK
Varer er på lager

 

SHOWCASE (Universal) by Thomas Sealey 


SHOWCASE er en ”overbygning” til den DANSK producerede app "Card2phone" – det er en app af lidt ældre dato men, da det som sådan ikke er et trick, men mere en visuel effekt, hvor du kan få forskellige genstande til at dukke op på din telefonskærm. Appen indeholder rigtig mange forskellige genstande du kan vælge imellem; kort, mønter, kapsler, billardkugler m.m.

Du kan f.eks. vælge et kort, hvor det ene hjørne mangler, ligeledes er der mange af de populære spillekort-bagsider at vælge imellem.

SHOWCASE, gør det muligt visuelt at få et valgt kort som ligger på din telefon på skærmen, til at dumpe lige ned i hånden på tilskueren, så de nu sidder med et fysisk kort i hånden. Du kan også lave samme effekt med en mønt. Da det netop er en DANSK produceret app, kan du også finde danske mønter heri – du kan f.eks. lade som om du fysisk har en 5 krone som du lader forsvinde, og som på magisk vis dukker op på din telefon, og med et enkelt ryst med telefonen ”popper” 5 kronen atter ud i hånden på tilskueren, som naturligvis kan undersøge mønten med det samme.

SHOWCASE er så undervurderet i de magiske kredse herhjemme, at jeg overvejede at beholde denne vanvittige visuelle effekt for mig selv, men syntes dog alligevel at du også skulle have muligheden for, at kunne brilliere med denne super stærke og visuelle effekt – så her er den.

Vigtigt! - Du skal have appen "Card2Phone" for at kunne bruge Showcase.

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling