CTW by Peter Eggink

1.495,00DKK
Varer er på lager

 

CTW (Card Through Window) 

Du har sikkert set kendte tryllekunstnere demonstrere, hvordan de får en tilskueres valgte kort til at trænge igennem en glasrude.

Peter Eggink er kommet op med en super smart måde, hvorpå du hurtigt og nemt kan brilliere med dette trick. Hemmeligheden fylder ikke mere end at den kan være i en lomme, og i løbet af ingen tid, er du klar til at forbløffe dine tilskuere med denne super stærke effekt. Det er helt sikkert et trick der gør kæmpe indtryk på tilskuerne, og helt sikkert noget der vil blive talt om længe.

Du lader tilskueren trække et kort, og for at ingen skal være i tvivl om, at der ikke sker nogen ombytning af kortet, river du det ene hjørne af kortet, herefter tilskuerens kort bliver blandet tilbage ind i spillet. På en elegant måde ”skyder” du alle kortene op på vinduet. Når alle kortene er faldet til jorden, hænger der på magisk vis ét kort tilbage på vinduet – MEN DET HÆNGER PÅ DEN ANDEN SIDE AF VINDUET!

Når du har hentet kortet, kan tilskueren selv sætte det afrevne hjørne ind til kortet, og konstatere at det passer 100%.

Du modtager alt hvad du skal bruge, for at kunne udføre dette geniale trick. Alt hvad der følger med i æsken, er lavet i et kraftigt materiale, som er beregnet til at bliver brugt igen og igen.

  • Du har 100% kontrol over hvornår kortet skal dukke op
  • Du kan både lave det indendørs og udendørs
  • Det tager næsten ingen tid at forberede tricket
  • Hjælpemidlet er pålideligt og genopladeligt

Her kan du læse hvad andre kunstnere har udtalt om CTW fra Peter Eggink

"I have a great deal of respect  for strong illusion design broken down to its purest form. What Peter has created here is clean and simple yet visually powerful. Most incredibly, the brilliance of the design puts the majority of the work onto the engineering of the device demanding little or no skill on behalf of the performer. It's as perfect as it gets"
- Franz Harary

"Peter Eggink has come up with a wild and clever method for one of card magic's great effects. High-tech... yet anchored in practicality."
- David Regal

 

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling