Thought Transmitter Pro V3

325,00DKK
Varer er på lager

 

Du behøver ikke at være professionel tryllekunstner, for at kunne bruge Thought Transmitter Pro V3. Tricket er rigtig nemt at bruge, og kræver ingen fingerfærdigheder, dog skal du huske at øve dig på selve præsentationen. Husk på! Det er din præsentation af tricket, der får det til at se spændende og mystisk ud, det er ikke selve tricket.

Thought Transmitter Pro V3 er en pung, hvor du f.eks. har dine visitkort liggende, du tager et kort ud og beder en tilskuer om at skrive et navn, tal, eller lave en tegning, og når de har gjort dette, lægger de selv kortet tilbage i pungen. Når du vender dig om tager du pungen og lægger i din inderlomme. Nu er du i stand til præcis at fortælle tilskueren hvad de har skrevet eller tegnet på kortet. Thought Transmitter Pro V3 er egner sig perfekt til Walk Around, da det er klar til at bruge igen med det samme.

Hvis du går og leger med tanken om at lave mentalisme, så er Thought Transmitter Pro V3 et godt sted at starte, da det er nemt at håndtere, så du kun skal koncentrere dig om din præsentation. 

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling