Stack Watch by Peter Turner

740,00DKK
Varer er på lager

 

Stack Watch by Peter Turner


Med Stack watch om dit håndled, er du i stand til at udføre korttrick med et "Memoriced Deck" uden at skulle kunne huske rækkefølgen af kortene. 

Stack Watch er et armbåndsur, der hjælper dig med at huske rækkefølgen af kortene, du kan ligeledes også se hvilket nummer i stakken at kortet befinder sig.

Stack Watch er nok det første anti "Memoriced Deck" trick, hvor du allingevel er i stand til at udføre trick med Mnemonica memoriced stack, også selvom en tilskuer tager af et sted, vil du kende rækkefølgen på kortspillet. 

Hvis ikke du bruger memoriced deck, skal du konstant øve dig og holde det ved lige (det findes der forskellige apps til) -men det er ikke længere nødvendigt, når du har "Stack Watch" om håndledet. 

Selve uret er utrolig flot lavet, og er desuden vandtæt ned til 30M. Det har en tydelig hvid baggrund, og ligner et helt almindeligt dykkerur, hvor der også vises datoen. På selve kransen omkring uret er hele Mnemonica stack skrevet ned. Kransen der kan drejes så dem passer til topkortet, hvis der er blevet taget af på kortspillet. Det er et ur, hvor alle detaljer er nøje gennemtænkt. 

Hvis du aldrig har lavet korttrick hvor du har benyttet dig af Mnemonica stack, fordi det har været for besværligt, så tøv ikke med at købe Stack Watch, for når du først har lært at bruge uret, vil du opdage hvor effektivt det er, samt den store effekt det har på dine tilskuere. Det er virkelig en "magtdemonstration" af hukommelse du vil være i stand til at vise dit publikun, som helt sikkert vil tale om det længe efter.  

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling