The Ultimate Tossed Out Deck by Wayne Dobson

995,00DKK
Varer er på lager

 

The ultimate Tossed Out Deck fra Wayne Dobson, er måske nok den reneste og bedste udgave af "Tossed Out Deck" tricket.

Det er genialt udtænkt og ikke mindst ualmindelig snedig og flot lavet. Denne udgave er lavet i et kortspil med Phoenix bagside og kvaliteten er helt i top.

The Ultimate Tossed Out Deck kan laves enten som Close Up eller som Scene trick, det egner sig også til Walk Around, da det er klart til brug med det samme efer du har vist det. 

Hvis du f.eks. står med en mindre gruppe tilskuere, hvor du tager et kortspil op af lommen. Nu blander ud kortspillet og deler herefter spillet i f.eks. 3 bunker, og giver dem til 3 foskellige tilskuer. Du beder dem nu om at kigge på et kort, ved kun lige at løfte lidt op et sted i bunken. Helt uden at stille nogle spørgsmål, forklarer du nu at du vil nævne 3 forskellige kort hurtigt efter hinanden, og hvis de høre deres kort blive nævnt, skal de træde et skrit tilbage. På magisk vis lykkedes det dig at nævne de 3 kort som tilskuerne har set. Det er en KONGE effekt, som dine tilskuer og kunder helt sikkert vil snakke om længe. Denne udgave er virkelig The Ultimate Tossed Out Deck, som jeg varmt kan anbefale den seriøse mentalist. Du vil uden tvivl elske at udføre denne udgave af tricket, især hvis du har en anden udgave. Tricket ligger ikke i den billige ende, men den er hver en krone hver, og det vil du selv kunne konstaterer, når du får det i hænderne. Det er helt sikkert, at du har svært ved at vente med at komme ud og optærde med det.

  • Du modtager et special konstrueret kortspil 
  • Du får adgang til en video forklaring med Peter Nardi fra Alakazam Magic
  • Du bliver undervist i håndteringen af spillet og hvordan du kan præsenterer det på en Scene eller som Close UP
  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling