SAFE PREDICTION

550,00DKK
Varer er på lager

 

SAFE PREDICTION by Hugo Valenzuela 


Hvis du nogen sinde har set filmen "Da Vinci mysteriet" med Tom Hanks, så sidder han på et tidspunkt med en lille kode boks, der indeholder et papyrus  med en hemmelighed påskrevet. Safe Prediction er næsten af samme "skuffe". 

Du modtager lille pose med en "kode-cylender" hvor man skal dreje den rigtige kombination, for at kunne åbne den, og se hvad der er inden i. Det foregår nogenlunde på følgende måde: Du viser kortæsken, og forklarer at indeni har du en forudsigelse. Herefter giver du kortene til en tilskuer og beder ham om at blande kortene, og så give et kort til ham selv og en anden tilskuer, den tredje tilskuer må ikke se sit kort endnu. Nu tager du den lille "kode-cylender" frem. Her er der 4 hjul der kan drejes. 

  1. hjul viser tallene fra 1-10 + J, Q og K
  2. hjul viser symbolerne Spar, Hjerter, Klør og Ruder
  3. hjul viser også tallene fra 1-10 + J Q og K
  4. hjul viser også symbolerne Spar, Hjerter, Klør og Ruder
  5. Du beder nu den første tilskuer om at dreje hjul 1 og 2 så det matcher hans kort, det samme skal den anden tilskuer gøre, og nu kan "kode-cylenderen" på magisk vis åbnes. Inden i cylenderen ligger der en forudsigelse, hvor der f.eks. står skrevet hvilket kort den sidste tilskuer har trukket. 

Det kan være mange forskellige ting, du som tryllekunstner vælger at afsløre på det dokument der befinder sig inden i "kode-cylenderen". Safe Prediction fra Hugo Valenzuela er virkelig et anderledes trick der kan anbefales at se nærmere på. 

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling