Accumulator Deck

295,00DKK
Varer er på lager

 

David Penn og Wayne Fox opfandt "The 52-1 Deck" som blev en kæmpe succes iblandt tryllekunstnere verden over. Det blev så populært, at selv nogle af de størst tryllekunstnere der ofte optræder på tv brugte det. 

Med Accumulator Deck i hånden, vil du være i stand til at lave det du kan med "The 52-1 Deck" men, nu kan du også lave nogle ekstra mindblowing mental/korttricks med samme kortspil.

Du vil ikke kun være i stand til, at tage af til det kort en tilskuer tænket på, du kan også få en tilskuer til at nævne et tal imellem 1 og 52 - når du har talt det antal kort ned på bordet, vil det ramme præcis til det kort tilskueren tænkte på.

Du kan også sprede kortene ud og bede én tilskuer om at tænke på et sort kort og en anden om at tænke på et rødt kort. Nu tager du en stak kort af, og først nu spørger den første tilskuer hvilket kort han tænkte på, og så vender du det næste kort om, lige der hvor du har taget af til, og det er tilskuerens kort. Du beder nu en tilskuer om at næven et tal imellem 1 og 52 - lad os sige at det er tallet 27 der bliver nævnt. Nu tæller du stille og roligt et kort af gangen, og lige inden du vender kort nr. 27 spørger du tilskueren om hvilket kort han tænkte på, og når du vender kortet om, så stemmer det med det kort tilskueren nævnte.

Accumulator Deck er trykt hos Bicycle, hvilket også betyder at kvaliteten er i orden

Se videoen og lad dig overbevise 

 

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling