Unhanded by JP Vallarino

295,00DKK
Varer er på lager

 

Unhanded fra J.P.Vallarino er et korttrick der kan gå i mange retninger. 

Hvad siger du f.eks. til at lade en tilskuer frit vælge et kort, som de kan signere, hvorefter du blander det tilbage i spillet. Nu tager du en papirspose frem og lægger alle kortene og æsken ned i og forklarer, at du nu vil ryste posen og derved forsøge at få tilskuerens signerede kort til at lande ned i kortæsken. Det lyder umuligt, men ikke desto mindre er det det der sker. Med ét, stopper du med at ryste posen, og med tydelig tomme hænder, stikker du nu hånden ned i posen og hurtigt op igen, hvor du nu holder kortæsken i hånden. Du viser at der kun ligger ét kort i æsken, og stille og roligt trækker du nu kortet ud af æsken og vender det om, kun for at afsløre at det er tilskuerens valgte kort med deres signatur på. 

Du kan også lade en tilskuer frit trække et kort, som blandes tilbage i spillet, hvorefter alle kort lægges tilbage i kortæsken. Du giver nu hele spillet til tilskueren, og forklarer at du nu på magisk vis vil få deres kort til at forsvinde fra æsken, og at det så vil dukke frem fra et helt uventet sted. Du siger din magiske trylleformular, og siger at nu er tilskuerens kort forsvundet fra spillet. Du hælder alle kortene ud i tilskuerens hånd, og beder ham om at finde sit kort. DET ER VÆK!! På mystisk vis er tilskuerens kort tryllet væk, og nu kan du tage din hue/kasket/hat af og nede i den ligger der ét kort, som viser sig at være tilskuerens valgte kort. 

Det er et fantastisk trick, hvor det næsten kun er fantasien der sætter grænsen for, hvordan du kan fremtrylle tilskuerens kort. 

  • Du modtager en special lavet gimmik, der passer til standard Bicycle kort
  • Over 2 timers instruktions video i hvordan du kan bruge UNHANDED
  • Du lærer bl.a. rutiner uden brug af fingerfærdighed
  • Du lærer også mere avanceret rutiner 
  • Du kan enten bruge UNHANDED til et mental trick eller til kort kontrol

 

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling