Color Match by Tony Anverdi

2.250,00DKK
Varer er på lager

Color Match fra Tony Anverdi er et multi mentaltrick. Der er så mange muligheder med dette "instrument" i hånden. 

Lad mig starte med at sige, at du får over 2,5 timers online instruktioner (12 rutiner + bonus idéer)

Hvis du allerede har set traileren, er du heller ikke i tvivl om, at der her er tale om noget højteknologisk elektronik. Der har i gennem tiden været mange forskellige udgaver af "color match" idéen, men denne udgave er måske nok den bedste af dem alle.

Usikkerheden der har været med nogle af de tidligere udgaver, er fuldstændig elemineret i denne udgave af Color Match fra Tony Anverdi. Hvis f. eks. en tilskuerer tager en tusch, men ombestemmer sig og sætter den tilbage. og så vælger en anden, så vil den tusch der blev fravalgt i første omgang, stadig give dig det korrekte signal, så derved er denne fejlmargin fjernet, så du ikke får nogle falske signaler. Der er ikke noget at sige til, at da Murphys Magic´s lancering af Color Match fra Tony Anverdi tog den magiske verden med storm - Nu har du mulgihed for at få ejerskab over dette mesterværk af et mentaltrick her hos Startist. 

Kan det vises for børn?

Da det er noget med farver og tegninger, er der ikke langt til at det er noget børn sagtens kan deltage i og også forstå. Du kan f. eks. tegne 5 forskellige ting (E.S.P symboler) med den sorte tusch (den sorte tusch indeholder ingen elektronik) og så spørge hvilket symbol de maler, hvorefter du er i stand til at male de samme symboler i de samme farver - simpelt og genialt. 

Du modtager naturligvis alt hvad du skal bruge, for at kunne udføre dette super stærke mentaltrick. 

6 tuscher i farverne - Rød, Blå, Grøn, Gul, Lilla og en *Sort (*Den sorte tushc har ingen elektronik)
Der er indbygget en sikkehed, så farven inden i tuschen kan komme i kontakt med elektronikken.
Der er "Easy-Lock" On/Off
Smart sensitivitets indstillinger
Nem at "nulstille"
Ekstra langtrækkende signal
Arm/ankel bånd til at holde modtageren fast med
Som tidligere nævnt, så får du mere end 2,5 timers online instrukser der bl. a. indeholder 12 rutiner + bonus idéer. Der er anerkendte kunstnere så som Craig Petty, Luca Volpe, Menny Lindenfeld, og Marc Spelmann der vidergiver nogle af deres idéer, så du er i gode hænder. 

Her er hvad andre anerkendte kunstnere har udtalt om Color Match:

"Anverdi's Color Match has solved all of the problems of previously released versions. The technology used in this official Anverdi version of Color Match is breathtaking."
- Marc Oberon

"Having played with many versions of Color Match over the years, the built-in safety features alone guarantee that this is the only version that I will ever use in a live performance again!"
- Bro Gilbert

"The thought and detail put into Anverdi's Color Match is beyond amazing! I cannot wait to own one. This gets my highest recommendation!"
- Peter Eggink

"Peeking under the hood of Anverdi's Color Match is like looking at Alien technology. It rids itself of all predecessors' restrictions, flaws and unnecessary props. By far, this is the most advanced and awe inspiriting piece of technology in magic that I've ever seen."
- Lloyd Barnes

"WARNING: all of your other mentalism products will feel very self-conscious when you add this beast to your arsenal. Amazing method, meticulously well thought out improvements, and endless possibilities; you can't ask for better."
- SPIDEY

Der er rigtig mange der har ytret deres begejstring over dette monster af et mesterværk. Jeg syntes dog, at du selv skal have lov til at danne din helt egen mening, når du har købt dette fantastiske trick, og har siddet med det et stykke tid. Tricket ligger ikke i den billige ende, men det er hver en krone værd.

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling