QR PREDICTION BATMAN

550,00DKK
Varer er på lager

 

QR PREDICTION Batman (Gimmicks and Online Instructions) by Gustavo Raley 

 

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg skal have dette nummer med på mit repertoire. Det er ikke noget publikum har set før. I vor moderne tid, har de fleste en mobiltelefon, som kan scanne en QR kode, og det er der brug for i dette trick.

Du viser en tavle med nogle forskellige karakterer, som enten kan være fiktive eller rigtige personer. Nu får tilskueren lov til ”frit” at vælge en personlighed. Du gør nu opmærksom på, at tilskuerens valg stemmer overens med din forudsigelse, og vender tavlen om, og her afslører du en QR kode. Publikum er ikke helt tilfredse med din forudsigelse, så derfor beder du nu tilskueren om at tage sin telefon frem og scanne koden. Til alles overraskelse kommer der nu et billede frem på tilskuerens telefon, som passer med den personlighed tilskueren valgte. Inden bifaldet har lagt sig, afslører du din sidste trumf, med et knips/trylleslag forvandler du QR koden, så den ligner et billede af tilskuerens valgte personlighed.

Det er et genialt trick der både har grin, overraskelse og en forudsigelse, og så er det super nemt at gøre klart til din næste forestilling.

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling