Comedy Hammer

175,00DKK
Varer er på lager

Comedy Hammer er et trick du kan bruge igennem hele din forestilling som en "running gag" der kun bliver sjovere og sjovere. Der er rigtig mange "punshlines" du kan bruge i forbindelse Comedy Hammer. I samme øjeblik du giver hammeren til en tilskuer falder hovedet af. Du får den dog hurtigt fikset igen, men det samme sker igen og igen. Du kan kombinerer denne sjove gag med "Comedy Scissors" som findes i mange udgaver. Der er en saks som tilskuerern IKKE kan ÅBNE - Der er en saks der IKKE KAN LUKKES, og så findes der en saks der skiller af i samme øjeblik tilskueren åbner saksen for at bruge den. Rigtig mange tryllekunstnere bruger en eller anden form for "Running gag" i deres show. Comedy Hammer er udsolgt rigtig mange steder, netop fordi det er super sjovt, og det er lavet i en god kvalitet. 

Comedy Hammer er en anderledes udgave af sjove remedier, hvor det går lidt galt for tilskueren, til stor morskab for resten af selskabet.  

Dette er en fremragende måde at få et godt grin ud af dit publikum. Denne type komedie bliver bedre med gentagelser. Du skal dog ikke overdrive det!

Du modtager en special lavet træhammer.

 

 

 

 

  • Gratis fragt v. køb over 499
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling